Diskuzní téma: Burza, nápady na příště?

Re: Poděkování

Burza Svárov | 05.03.2014

Myslím, že mohu mluvit i za ostatní "holky", které se mnou burzu pořádají již od roku 2011, jsme rády, že můžeme pomoct nejen škole a školce, ale také těm, kteří to potřebují, různým nadacím a charitám. Děkujeme za přízeň obce, protože bez této podpory by to nešlo. Velmi si toho vážíme a doufáme, že tato burza se stane součástí Svárova na dlouhé roky. Andrea Lišková

Bazárek

Kubátová | 29.04.2013

Dobrý den paní Lišková, chtěla bych Vám i ostatním maminkám složit velkou poklonu při pořádání této akce. O Vaší burze jsem se dozvěděla z novin a navštívila jsem již poprvé a já doufám, že né naposledy. Přeji Vám do dalších let spousty spokojených zákaznic a Vám hodně sil do dalších akcí.

Re: Bazárek

Burza Svárov | 05.03.2014

Velmi Vám děkujeme za chválu a za podporu. Budeme se na Vás těšit na další burze, která je již za dveřmi.
Andrea Lišková

Co by jste změnili na naší burze?

Andrea Lišková | 25.03.2012

Naše burza se konala již po čtvrté a proto bych se na Vás ráda obrátila s otazkou: chtěli by jste na burze něco změnit? Rády si Vaše připomínky a nápady přečteme a snad se budeme i inspirovat. Děkuji a mějte se hezky.

Diskuzní stránka

webmaster | 19.03.2012

zde nám můžete napsat Vaše postřehy, náměty, nápady a připomínky k naší burze. Díky :)

Záznamy: 21 - 25 ze 25
<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek